top of page

Write a title here. Click to edit and add your own.

This is a paragraph area where you can add your own text. Just click “Edit Text” or double click here to add your own content and make changes to the font. It's a great place to tell a story about your business and let users know more about you.

DSC06157.jpg

Kontor

Stema Shipping, Aabenraa

I den særprægede bygning med de mange flotte detaljer i tegl og de sorte, sprossede vinduer har Stemas medarbejdere fået deres kontordomicil, der udover kontorrum også byder på flere møderum, en kantine med loungeområde og ikke mindst byens og firmaets historie fordelt på tre etager.


Inspireret af havnemiljøet er der blevet valgt råt og brugt træ fra havnen, gulv der minder om rust på den pæne måde og andre detaljer som skibslamper og strukturer fra havnemiljøet. Stema Shipping har en stærk tilknytning til byen og dens historie.

 

Et udvalg af passende motiver fra lokalarkivet og Stemas egne billeder af blandt andet deres stengrav og skibe pynter nu gangarealer og øvrige lokaler i form af satineret folie på glaspartier og billeder med akustisk virkning.

Kontakt

Jørgensgård 42, 6200 Aabenraa

mail@sarahphilipp.dk  |  Tel: 21 29 47 66

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Black Facebook Icon

Tak for din besked.

bottom of page